English (United Kingdom)
Svečana akademija povodom 25 godina CIRED Srbija PDF Štampa El. pošta

 

Poštovani/a,

U ime Srpskog nacionalnog komiteta CIRED zahvaljujemo Vam se što ste svojim prisustvom uveličali Svečanu akademiju povodom 25 godina postojanja CIRED Srbije.

Na sledećem linkovima možete pogledati i preuzeti:

Fotografije

 

NAPOMENA: Uputstvo za preuzimanje fotografija: klikom u gornji desni ugao fotografije vršite odabir fotografija koje želite da preuzmete. Potom iz menia izaberite opciju "Download" i odabrane fotografije ćete preuzeti na svoj računar

 
Prijavljivanje referata PDF Štampa El. pošta

Za predstojeće 13. Savetovanje o elektrodistributivnim mrežama Srbije – CIRED, stigla su 102 apstrakta.

STK
Broj prijavljenih apstrakta
1
24
2
10
3
16
4
20
5
14
6
18
UKUPNO:
102

Konačnu verziju referata treba da nam dostavite obavezno na srpskom, a možete dodatno i na engleskom jeziku, i to najkasnije do 15. maja 2022. godine.


Krajnji rok za uplatu kotizacije za autore je 15. avgust 2022. godine. Uplata kotizacije do naznačenog datuma obavezan je preduslov za uključivanje referata u program savetovanja, zbornik apstrakata i zbornik radova. Radovi koji nisu uključeni u program Savetovanja ne mogu biti prezentovani na savetovanju.

 

Referati se dostavljaju isključivo putem web aplikacije:
radovi.cired.rs

 

Na gore datoj web stranici, autori se registruju i otvaraju svoj nalog preko kojeg vrše prijavu kako samog referata, tako i svih koautora na radu.


NAPOMENA: Ukoliko ste u međuvremenu promenili email adresu, a imali ste ranije otvoren nalog na web aplikaciji radovi.cired.rs, nakon prijave sa starom email adresom, klikom na Vaše ime i prezime u desnom gornjem uglu, zatim klikom na [Promenite podatke] možete izvršiti izmenu Vaše email adrese, kao i drugih ličnih podataka.

 

 


Mobilna aplikacija QR kod

CIRED Srbija 
mobilna aplikacijaPrvo obaveštenje i  poziv za pisanje radova


prijava_radova

© 2022 CIRED Srbija. Sva prava zadržana.